woensdag 5 augustus 2009

Onze vakantie 2009

Helaas onze Vakantie zit er weer op. We zijn zelfs alweer bijna een week aan het werk. Maar we hebben drie super weken achter de rug met heel veel en heel mooi weer.
De heen reis naar Aagtekerke is op een klein incident eigenlijk vlekkeloos verlopen.Mijn fiets schoot steeds uit de steun zelfs met tyrips bleef het niet zitten.Op de camping aangekomen hebben we rustig de tent opgezet en dat ging snel en makkelijk.De eerste zondag ( 11 juli ) Begon wat minder maar in de loop van de morgen begon het wat op te klaren en konden de kinderen gewoon spelen en doen. Ik heb van deze dag eigenlijk helemaal geen foto’s gemaakt.


Maandag 12 juli. Deze dag begon echt geweldig meteen al zon en een lekkere temperatuur. We hebben na het ontbijt onze spullen gepakt en zijn op de fiets naar het strand vertrokken. Het was maar een kleine 1½ km fietsen en we waren aan het strand.De kinderen hadden gelijk al zo iets van yippie. Ze konden zich hier heerlijk uitleven. Dinand is tussendoor nog even naar Domburg gefietst.Om even een windscherm te kopen. Want het waait altijd in Zeeland. En op het strand werd je door het opwaaiende zand gewoon gezandstraald.Toen het scherm stond kon je lekker zitten en de wind kon achter het scherm niet zo snel meer afkoelen.S’Avonds is Anna met het recreatieteam mee geweest voor het theater. Erg leuk hoe ze dat hier doen. Op elke Ardoer camping is het toch weer anders.


Woensdag 15 juli zijn we naar de Neeltje Jans geweest, dit is een informatief park over de watersnood ramp en de bouw van de Delta Werken ( stormvloed kering )Het was voor ons nog wel interessant maar eigenlijk voor de meiden was er niet veel aan. Anna had de grootste lol op de waterglijbaan en in de waterspeeltuin en dat was voor Isa het enige. De zeeleeuwen show was voor ons allemaal heel erg leuk. Anna en Isa zij ook nog met een zeeleeuw op de foto geweest.

Donderdag 16 juli zijn we weer heerlijk naar het strand geweest. Lekker garnaaltjes en krabbetjes gevangen ) en weer los gelaten.Maar ook schelpjes gezocht. S´avonds was er een clown op bezoek met al zijn grappen en grollen.

Vrijdag 17 begon erg druilerig dus binnen eten en daarna tijd voor wat spelletjes.Zaterdag 18 juli was Zwier in Zwierlantijn ( het overdekte speelparadijs )

Zondag 19 juli was Veere aan de beurt. Het was nog niet zo mooi toen we weg gingen en dus was het ook nog aardig fris.Veere is echt nog zo’n stadje in oude stijl erg gezellig. En erg mooi. De kinderen hadden het iets minder naar hun zin er viel niet zo veel te beleven.

Via Breezand ( het breedste strand van Nederland ) zijn weer richting de camping gegaan.Het waaide alleen heel erg. Maar mama wilde graag nog wat mooie foto’s van de meiden maken op dit strand.Ze zeiden steeds het kriebelt mama zijn we klaar.Maar ze zijn erg leuk geworden.

We wilden eigenlijk ook nog even naar West-Kapelle, maar ook daar waaide het erg hard.De kinderen wilden niet eens mee om even naar de vuurtoren te kijken.Toen we op de camping terug kwamen stond er een verrassing voor Anna. Anna’s klasgenootje Tessa haar ouders en Tessa’s broertje Luuk waren er voor een bezoekje. De kinderen hebben samen nog even in Zwierlantijn gespeeld terwijl de papa’s en de mama’s een kopje koffie konden drinken. Het was erg gezellig die middag.
Dinsdag 21 juli zijn we naar de kermis in Vlissingen geweest.Lekker in de draaimolen, de buggy’s en de achtbaan. Maar ook even ponyrijden en weer zitten op en kanon.Bij het theater hebben we s’avonds nog even wat foto’s genomen. Van de meiden van het recreatieteam. Heel erg leuk.

Op onze laatste woensdag ( 22 juli ) Kregen we wederom visite alleen nu was het afgesproken. Oma Lotje, Tante Lidy en Oom Willem.Lekker thee drinken ( we hadden geen koffiezetapparaat ) en tussen de middag hebben we pannenkoeken gegeten. En we konden ook nog naar het strand. We hebben een hele gezellige dag gehad.

De donderdag voor ons vertrek zijn nog heerlijk wezen fietsen en wandelen op het strand. Eerst naar kasteel Westhove En toen naar een natuur historisch museum Terra Maris.Daarna nog even naar het strand en iets eten in Domburg.Vrijdag konden we helaas niet de tent droog in pakken. We hadden hem net liggen en toen kregen we een hoosbui.We hebben de zondag erna thuis de tent nogmaals opgezet en laten drogen.

Woensdag 29 juli hebben een dagje Duitsland gehad. Naar Movie World. Naar Dora, Diego, Wonderpets en Blues clues .Alles wat met Nick jr. te maken heeft is er wel.Erg leuk park en ook veel te doen voor de kleintjes.Erg vroeg op en laat weer thuis.