zaterdag 23 mei 2009

Kamperen in Otterlo dag 2 en 3

Dinand moest vrijdag gewoon werken dus bleef ik met de kinderen lekker op de camping. Eerst een beetje uitgeslapen en toen ontbeten. Daarna lekker naar de knutselclub geweest, ze mochten een handpop maken. Mama moest natuurlijk wel even helpen.
Tegen het eind van de morgen nog even naar Otterlo centrum ( nou ja centrum een super, bakker en een soort Blokker ) gefietst. s'middags weer een broodje gegeten en daarna moesten de kinderen zich weer vermaken. Dat vonden ze eerst wel even moeilijk. Maar al snel gingen ze met de kinderen van de overburen op stap. Lekker spelen in de speeltuin, meedoen aan een rariteiten speurtocht. s'avonds lekker spareribs gegeten naar het meeleeftheater geweest en toen naar de disco. Het thema was raar met je haar. Dus mama druk in de weer met elastiekjes en knipjes. Anna ging er geduldig voor zitten. Ook Isa's haar moest er aan geloven. Lekker gedanst, en gek gedaan.
Toen naar bed. De meiden hebben geslapen als marmotjes. Vanmorgen ook weer een beetje uitgeslapen. Toen ontbeten en nog even naar de knutselclub. Daarna even winkelen in Ede. Anna moest nog schoenen hebben voor de avondvierdaagse. En allebij nieuwe sandalen. Op terug weg aangeweest bij de schaapskooi op de Ginkelse heide. En daarna weer verder naar de camping.
Vanmiddag lekker gezwommen en vanavond pannekoeken gegeten en de meiden zijn daarna weer naar het teater gegaan. Ondertussen liggen ze al te slapen en papa zit te lezen mama werkt de blog bij. Nou alleen morgen nog. In de loop van de dag lekker de spullen pakken en dan morgenavond weer naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten