donderdag 21 mei 2009

Kamperen in Otterloo dag 1

Gisteren was onze eerste dag op camping de Wije Werelt in Otterlo. De dag begon met heel mooi weer. Na een lekker ontbijt van croissants en harde broodjes ( Isa heeft heerlijk zitten eten. ) hebben we ons rustig gewassen en onze tanden gepoetst.
Daarna zijn we op de fiets gestapt en hebben een lekker stuk gefietst over de Veluwe. Het was af en toe even stevig doortrappen om de helling op te komen maar dan had je ook een verrassend mooi uitzicht. Wilde paarden en soort koeien die we niet kennen. Na 20 km even lekker een bakkie koffie en weer verder fietsen naar de camping.
Na de boterham zijn we lekker gaan zwemmen in het zwembad op de camping. Isa in het pierenbadje en anna in het grote bad. Anna uiteraard samen met papa. Isa was goed aan het oefenen hoe ze moest duiken, terwijl Anna met papa aan het ravotten was. Na 20 minuten kreeg Isa het koud en ging ze samen met mama terug naar de tent. Anna en papa volgde na 5 minuten.
Eigenlijk was Isa erg moe mar werd al snel weer afgeleid door een klein vriendje. Ze heeft zo een 1/2 uur met een klein groen rupsje zitten spelen. Helemaal gefacineerd door het kleine beestje wat zich steeds weer via haar hand omhoog kroop.
Daarna even een klein slaapje voor de zwemmers en daarna weer lekker fietsen en spelen bij de tent.
Na het eten zijn we nog naar het meeleef theater geweest. De meiden hadden het er snel gezien en gingen lekker in de speeltuin spelen.
Daarna lekker douchen en in bed. Wij zijn ook optijd naar bed gegaan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten