zondag 23 november 2008

Helicoptervlucht

Vanmorgen mochten Dinand en ikke ( Carine ) mee met een helicopter. Een rondje vliegen over Zutphen. De beide meiden hadden we even naar oma gebracht want helaas mochten die niet mee. En nee zeggen, tja dat was eigenlijk ook zonde van de kans.

We moesten even wachten, maar wat was het koud, een bakkie koffie en een klein kacheltje hielpen ook niet echt.


En daarna kregen we een instructie over hoe we de helicopter moesten benaderen en over wat er verder belangrijk was, veiligheidsgordel, koptelefoon, etc.Om 10:50 waren we eindelijk aan de beurt.
Instappen, riemen vast en gaan met die ban.......

We klommen eerst naar een hoogte van 150 meter vanuit daar kon je zutphen al aardig overzien. Maar op een hoogte van 300 meter was het uitzicht fenomenaal. Je kon mooi over de Yssel kijken en ook over de stad.

Onze pilote ( Barbara ) vloog ons mooi richting onze wijk en ons huis. Je kon vanuit de lucht alle details van de stad erg goed zien. Het was net madurodam, alleen dan anders.


De vlucht duurde helaas maar 15 minuten. En voor we het wisten stonden we al weer op de grond. Het was echt een geweldige ervaring, en we zouden het zo weer doen alleen dan langer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten