zaterdag 22 november 2008

Sinterklaas !!

Vandaag was het dan eindelijk zover!
Sinterklaas kwam eindelijk in Zutphen aan.
Vorige week hadden we hem natuurlijk al op de televisie gezien toen hij aankwam in Almere. Maar nu dan in levende lijve. En ook nog op Americo. Dat was voor Anna nog belangrijker.
Die goede man zou al om 10:00 uur op de ijsselkade aankomen. Maar eigenlijk komt hij altijd te laat. Dus daarom zijn we pas om 10:45 naar de stad gegaan( want papa en mama hadden geen zin om een uur te staan kou kleumen in dit winterse weer ).
En we waren precies op tijd. Want Sinterklaas reed net op Americo de binnenstad in. Anna heeft hem nog een handje mogen schudden ( helaas geen foto van ).
Daarna zijn we door gelopen naar een gedeelte in de stad waar het eigenlijk altijd rustig is.
En daar konden we de Goed Heiligman heel goed zien.
De meiden kregen allebei een aantal zakjes pepernoten.De pieten namen zelfs even de tijd om met Anna op de foto te gaan. En dat is natturlijk heel bijzonder om samen met een piet op de foto te mogen.

Isa zei dat de Sint een kus wilde geven, maar toen Sinterklaas in de buurt was wilde Isa er niets meer van weten. Wat een bijzonder morgen. Een morgen die begon met wat sneeuw. En eindigde met een ontmoeting met Sint en Piet.

Nu maar afwachten wat er morgen vroeg in hun klompjes zal zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten