dinsdag 11 november 2008

Sint Maarten !!

Vandaag is het 11 november en dan mogen kinderen met hun mooie lampionnen langs de deuren om te zingen. Anna had een mooie zelf gemaakte lampion. Een prinsessen kroon. En Isa liep met een dinosuarus (gekocht door mama).
Samen met Sandra (ons overbuurmeisje ) en Rens (onze buurrjongen ) zijn de kinderen op pad gegaan. Onder toeziend oog van Saskia en ik zelf. Aan bellen en dan een liedje zingen. En als ze uitgezongen waren mochten ze een snoepje uitzoeken.

Isa wilde al snel de lampion al niet meer vast houden. Nee ze ging helemaal voor de snoepjes. Ze zong af en toe een paar woordjes mee en daar bleef het dan ook bij. Zodra de deur open ging eerst kijken "waar staat de schaal of pot met snoep". En af en toe wist ze ook niet hoe snel ze bij de volgende deur moest komen.


Anna was voor we de deur uitgingen net een stuiterbal. Maar eenmaal buiten ging het een stuk beter. Ze heeft rustig met de rest mee gezongen. En keurig op haar beurt gewacht met het pakken van een snoepje.


De 2 liedjes die de kinderen zongen waren Sint Maarten en 11 november. Af en toe hadden ze een beetje moeite met het op gang komen, maar met een beetje hulp van de buurvrouw en mama ging het prima.

En eenmaal thuis moet er natuurlijk eerst gekeken worden wat er allemaal in de zak zit . Ze mogen allebei nog een ding opeten en daarna is het alweer bedtijd.1 opmerking:

  1. Ik vond dat jullie goed gezongen hadden hoor, dames!!
    Carine, dat heb je mooi gedaan zo deze blog! mooie foto erbij! helemaal compleet!
    gr tanja

    BeantwoordenVerwijderen