vrijdag 23 januari 2009

Isa 3 Jaar

Hieperdepiep Hoera Isa is 3 jaar.
Isa is inmiddels 3+ en speelt al volop met al haar nieuwe spulletjes. Maar het werd hoog tijd voor wat leuke foto's op de blog. Dus bij deze.
Afgelopen woensdag was oma Lotje hier om alvast de verjaardag van Isa te vieren. Isa begon helemaal te stralen toen oma zei dat ze kadootjes kreeg.
Na wat kleur/knutselspullen kwam het grotere kado, en Isa was ook helemaal blij toen ze het had uitgepakt. Een barbie met een bed. Helemaal trots liet ze het aan ons zien. Daarna hebben we lekker poffertjes gegeten.
En vrijdag ( dat was de grote dag zelf ) kreeg ze dan de kado's van Anna en ons. Ook deze kado's vielen gelukkig in de smaak. Van Anna een mooie puzzel en een boek, en van ons een poppenwagen. Na het ontbijt heeft mama de wagen nog even in elkaar gezet. Ze liep achter de wagen als een trotse poppenmoeder ( ze kan er nog net niet overheen kijken).

Zo rond 07:30 heeft Dinand Isa naar de crèche gebracht, waar ik zo rond 09:30 werd verwacht met de traktatie. Mini bolletjes met een knakworst. Het was een groot succes. Alle kinderen en ook de leidsters vonden het heel erg lekker, er was zelfs genoeg om ook de andere peuter groep te trakteren. Het boek wat Isa als kado gaf vonden ze erg leuk, er werd beloofd om er veel uit voor te lezen. Mama mocht er bij blijven om te kijken en foto's te maken.

Maar helaas toen mama weg wilde om nog wat boodschappen te doen begon Isa te huilen dat ze mee naar huis wilde. Na wat mislukte pogingen van juf Karin en juf Lieke om haar toch op de crèche te houden heeft mama haar toch maar mee naar huis genomen.
Eerst nog wat boodschapjes gedaan en toen weer op naar huis. Om 12 uur Anna op gehaald van school en hebben we samen lekker witte bolletjes gegeten.
Toen moest Isa nog even naar bed omdat er s'middags ook nog visite zou komen.
Na ongeveer een uurtje was de dame al weer wakker.
Natuurlijk werd er om de 10 minuten gevraagd wanneer de visite zou komen.
Evelien en de kinderen ( Sandra en Jeroen ) waren er als eerste en daarna volgde de rest, Esther met Casper en Wessel, Saskia met Rens en Marrit en Carole met Jochem en Marije.
Isa had de kado's snel uitgepakt en was ook weer in haar hum met alle kado's.
Een stoffer,blik en bezem, een spelletje, barbie, magisch tekenbord en bradz babies.
Aan het eind van de dag was de jarige Job dat ook helemaal op.
Ze wilde alleen nog even eten bij de Mc Donalds. Een lekkere hamburger met frietjes.
Zondag kwam de rest van de familie.
Oma Priem, Tante Magda en Dionne. Ome Ron moest klootschieten en Tanya was ziek.

Oma had 2 grote pakketjes Dora megablocks en een prinsessen Baby Born. Dit natuurlijk ook van Opa die inmiddels weer in Nigeria is.

Van Tante Magda, Oom Ron, Tanya en Dionne heeeeeel veel klei.
Ook nu was ze weer in haar nopjes met de kadootjes.
s'Middags na het slaapje kwamen Oom Gerard, Tante Lidy en Oom Willem ook nog even.
En je raadt het wel alweer kado's
Een magisch tekenbord (uiteindelijk een poppen maxi cosi) en My Little Pony maakten de kast nu echt helemaal vol.
Ze was helemaal in haar nopjes.
Na een gezellige week is het nu ook wel weer genoeg geweest. De slingers gaan weer in de kast en het speelgoed gaat ook keurig opgeborgen worden.
Nu was ik vanmorgen weer op weg naar huis nadat we Anna naar school hadden gebracht en toen bedacht ik me ineens dat deze 3-jarige peuter volgend jaar alweer naar school gaat. Dan zal het hier rustig in huis worden.

2 opmerkingen:

  1. I wish I could read your blog, but I gather that your daughter had her 3rd birthday and something about McDonalds hamburgers and french fries! beautiful pics and children!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie hebben echt feest gehad en wat had ze een mooie hello kitty feest muts.

    Gr Agnes

    BeantwoordenVerwijderen