dinsdag 2 december 2008

Zaterdag & zondag

Ben een beetje laat dit maal met het schrijven.
Maar beter laat dan nooit.
Afgelopen zaterdag ben ik samen met een aantal collega's naar Valkenburg geweest. Lekker een dagje uit. Eerst naar de kerstmarkt in de grotten van Valkenburg en daarna nog even winkelen in Maastricht.
We zijn zaterdag al vroeg vertokken. Toen we eenmaal in Valkenburg waren na 2 1/2 uur in de trein zitten zijn we eerst een bakkie gaan drinken met wat lekkers er bij. Daar waren we allemaal aan toe. Daarna naar de kerst markt. Er stond een rij maar toen we eenmaal binnen waren viel de drukte ook wel mee. We konden de markt rustig bekijken. Het was er erg gezellig.
Tussen de kramen door waren er leuke decoraties van mooie ijsberen, kerstmannen tot mooi uitgevoerde kerststalletjes.Na de markt nog even wat gedronken en toen door naar Maastricht. Daar hebben we lekker gewinkeld.
En toen nog even een kaarsje aangestoken in de Lieve Vrouwe Kerk en daarna een restaurantje opgezocht op het Vrijthof waar we met z'n zessen heerlijk hebben gegegeten.
Na het eten moesten we weer terug naar Zutphen en Deventer. De trein ging om 19:30 dus we moesten nog even stevig doorlopen naar het station. Maar we hebben het gehaald. Om 22:00 stond Dinand weer in Zutphen achter het station op me te wachten.
Het was erg gezellig en wat waren we moe, maar dit is wel voor herhaling vatbaar.

Zondag eerst geprobeert uit te slapen maar dat laten de meisjes natuurlijk niet toe, Want die hadden zaterdagavond hub schoen gezet ( voor de laatste keer dit jaar ) En ze wilden natuurlijk weten wat de Sint er in gestopt had. Dus naar beneden met de meiden.
Ze hadden er allebei een spel voor de computer in zitten en een mooi roze paardje in een tasje.
Het was erg druilerig zondag, sneeuw, regen, hagel etc. Dus voor mama weer tijd om te scrappen. Laura had weer een leuke uitdaging Dus daar ben ik weer mee aan de slag gegaan.
Ik vond het deze keer wel wat lastiger maar ben er ook nu weer uitgekomen.
 1. De kleur paars (erg lastige kleur)
 2. Gebruik van vellum
 3. Lint wie houd er niet van
 4. En het getal 13 moest er op een of andere manier in voor komen.

de gebruikte materialen zijn:

 1. My minds eye
 2. Color core
 3. Vellum
 4. Ribbon my minds eye
 5. Chipboard swirl
 6. Stapler
 7. Brads
 8. Gem stones
 9. Clearstamp Autum leaves

Ik vind het weer een goed geslaagde uitdaging. Op naar de volgende !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten