maandag 15 december 2008

Zwemles

We mochten vandaag met Anna mee naar zwemles om te kijken. Anna vond het erg spannend. We moesten nog even wachten. De kinderen moesten het eerste kwartier nog even zonder hun ouders zwemmen. Om 6 uur mochten we dan eindelijk naar binnen. Ze begon natuurlijk naar ons te zwaaien en lette meteen niet op.
Ze moesten allerlei oefeningen doen in het water en sommige oefeningen ook op de kant. Anna was af en toe meer met andere dingen bezig dan met zwemles. Bij de oefeningen deed ze haar best om het goed aan de juf te laten zien. Door een hoepeltje zwemmen is toch best wel moeilijk, ook het drijven op buik en rug ging nog niet zo als het zou moeten, maar met even flink oefenen komt ze er wel. Ze heeft er wel veel lol in om te zwemmen, ze is ook erg gedreven want dat diploma moet er wel komen.

Aan het einde van de les mochten de kinderen nog even spelen, lekker met z'n allen ravotten op de mat. En de juf kwam nog even vertellen hoe ze het deed, en ze doet het heel goed. Nog op een paar puntjes bijschaven. En toen lekker douchen en dan naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten